Blog de călătorii în viață-Tudor Maxim

Tinerii pana la 40 de ani cu proiecte inovative pot intra in cursa pentru un spațiu de lucru gratuit pentru 6 luni in Centrul Vechi din București

pura vida hub
Pura Vida Hub Bucharest împreună cu www.tudormaxim.ro susțin inițiativele îndrăznețe și inovative ale tinerilor creativi români și le premiază. Ești freelancer ori vrei să te desprinzi de locul tău de muncă și să investești timp și resurse în proiectul tău de suflet? Aplică pentru a câștiga șase luni de spațiu de lucru gratuit și te ajutăm să faci primul pas! Pura Vida Hub îți oferă acces timp de 6 luni la un birou cu Internet și toate facilitățile în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Pura Vida Hub Bucharest este primul hub din România care oferă atât spațiu de lucru dar și cazare – “co-working & co-living”. Pe lângă spațiul comun de lucru și relaxare, antreprenorii și freelancerii care își desfășoară activitatea aici pot să-și închirieze și locuri de cazare la etajele superioare, în cadrul Little Bucharest Old Town Hostel, în camere private ori dormitoare comune. Atât spațiul de lucru cât și camera de relaxare, camerele de dormit și balcoanele au priveliște spre Străzile Smârdan și Lipscani – cele mai importante zone pietonale din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Spațiul comun de lucru și cazare din Centrul Bucureștiului oferă tuturor membrilor, indiferent de abonamentul achiziționat, conexiune wireless la Internet de mare viteză, toalete, bucătărie comună, lounge cu canapele, videoproiector și sală de evenimente. În plus, în fiecare săptămână au loc sesiuni de învățare și workshop-uri prin care membrii hub-ului împărtășesc din cunoștințele și experiența lor, dezbateri privind proiecte inovatoare. Spațiu de lucru poate fi închiriat pentru o zi, o săptămână sau chiar pe termen lung, iar costurile depind în funcție de perioadă. De exemplu, pentru acces de o zi în Pura Vida Hub Bucharest, costul este de 5 Euro, pentru o săptămână membrii plătesc 30 Euro și 100 Euro pentru o lună.

“Călătorind în Statele Unite și în Asia, am avut ocazia să lucrez de la distanță în astfel de hub-uri unde am întâlnit antreprenori locali ori străini ce dezvoltau proiecte de milioane de euro. De asemenea, întâlniri precum cele organizate de Travel Massive sau 1 Million Cups în jurul lumii m-au inspirat pentru dezvoltarea unui proiect asemănător aici, în România, unde nu mai există un astfel de loc.” Declară Tudor Maxim, fondatorul primei rețele independente de hosteluri din România – Pura Vida Hostels și Pura Vida Hub Bucharest.

CUM TE ÎNSCRII: Înscrierile pentru un loc în cadrul Pura Vida Hub Bucharest se fac până pe 23 octombrie 2015 la acest link.
Dacă proiectul tău este suficient de convingător te vom invita să ne cunoaștem, iar pe data de 30 octombrie vom anunța cei cinci câștigători.
Mai multe imagini: Pura Vida Hub Bucharest

Popular Posts: