ultima șansă de a intra în JCI anul acesta

Facem a doua sesiune de recrutare pentru JCI București. Ar fi ultima șansă până în primavară de a deveni membru, într-o organizație din ce în ce mai frumoasă.

this is jci

TEXTUL INVITAȚIEI:

Credem foarte mult în spiritul antreprenorial și în inițiativa transformată în rezultate remarcabile, de aceea ne dorim alături de noi tineri valoroși, preocupați de dezvoltarea lor personală și profesională, dar care pot înțelege și frumusețea voluntariatului.

Te asteptam la o intalnire cu organizatia Junior Chamber International (JCI) București, care va avea loc la Bucharest Bubb din strada Stelea Spataru nr. 21 , în data de 9 noiembrie, începând cu ora 18:00 și vei avea ocazia să cunoști organizația, oportunitățile și proiectele noastre naționale și internaționale.

La finalul evenimentului vei putea aplica pentru o perioada de proba de 2 luni putand alege in cadrul carei echipe de proiect vrei sa activezi. Perioada de proba de 2 luni va fi practic un proces natural de selecție a celor mai potrivite persoane pentru planurile noastre ambițioase.

Accesul este liber, pe baza înscrierii. Locurile sunt limitate! Poți confirma prezența la eveniment pe LinkedIn sau pe Facebook. Dacă nu ai cont în nici una din cele două rețele sociale, scrie un mail pe adresa hello [@] alexgavriliu.ro cu subiectul Doresc să particip la evenimentul This is JCI  2 .

FACEBOOK -  http://www.facebook.com/event.php?eid=163055767050318&index=1

Popular Posts:

Tudor says:

de ce nu?:)

Ioana says:

Ma primiti si pe mine ? 🙂