Blog de călătorii în viață-Tudor Maxim

Always Summer

always_summer_small

In primele luni din 2013 ne-am dat intalnire cu soarele si cu prietena sa, anotimpul calduros,vara, in proiectul Always Summer. Iubim vara, marea,plajele, vegetatia exotica si oamenii frumosi. Nu ne putem desparti de anotimpurile calduroase si atunci cand vine iarna in Romania plecam in cautarea caldurii in lume.
Iarna aceasta ne-am dat intalnire in Italia, Malta, China, Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda, Malayesia si Singapore 🙂

Scriu pe www.tudormaxim.ro de 5 ani  si jumatate despre calatorii, antreprenoriat si despre cum se pot imbina acestea.
Am cautat in permanenta prin ce am facut sa inspir in special tinerii sa fie independenti, sa calatoreasca cat mai mult, aratand prin calatoriile mele ca poti descoperi si explora lumi noi cu un buget de multe ori mai mic decat ai cheltui in Bucuresti daca ai ramane acasa.
Nu am folosit niciodata serviciile unei agentii de turism, am organizat singur totul de fiecare data, de cele mai multe ori spontan, fiind deschis la experientele locale si la neasteptat.

You are still young, free. Do yourself a favor before it`s too late, without thinking too much about it first, pack a pillow and a blanket and see as much of the world as you can. You will not regret it. One day it will be too late 

[expand title=”Mai multe detalii >”]Pentru proiectul Always Summer vom crea cate un filmulet pe saptamana pentru Discovery Channel si pentru pagina acestora de facebook .
Postarile de pe blog vor fi preluate de 2 ori pe saptamana de cel mai mare cotidian de business online, www.wall-street.ro, intr-o rubrica dedicata.

Saptamanal vom posta detaliat bugetul nostru de cheltuieli pentru a va ajuta sa va faceti o idee cat mai buna legata de costurile unei astfel de calatorii.

Pe pagina noastra de facebook, Always Summer vom interactiona, vom posta fotografii si vom anunta cand avem articole noi.

Traseul ce l-am planificat:

Revelion Roma

O saptamana Malta

o zi Roma

3 zile Shanhai

2 saptamani Vietnam

O saptamana Laos

O saptamana Cambodgia

O luna Thailanda

5 zile Malayesia

2 zile Singapore

3 zile Shanghai

3 zile Frankfurt

 

Va vom impartasi cat mai mult din emotiile si povestile de calatorie experimentate.
Cineva spunea ca poti citi tot ce e scris in lume despre un loc, dar iti va lipsi mirosul. Eu as adauga ca iti va lipsi si gustul. De aceea va incurajez sa calatoriti cat mai mult, sa va bucurati cat mai mult de diversitatea lumii in care traim.
Va invit sa cititi MANIFEST PENTRU CALATORII si sa adaugati motivele pentru care iubiti sa calatoriti.

Despre noi

Tudor_Maxim_FBTudor are 30 de ani, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si a fondat acum mai bine de 8 ani de zile Elevate, agentie de publicitate indoor, iar in 2006 o pensiune in Bucovina, dor de Bucovina. In 2008 a lansat cateva site-uri cu specific auto si imobiliare, in 2009 a contribuit la crearea unei agentii de marketing online, Good Afternoon, iar in 2012 a deschis in Bucuresti un youth hostel, Peaches. Din 2005 este foarte apropiat de organizatiile non-guvernamentale facand voluntariat si dezvoltand proiecte pentru ELSA (European Law Students` Association) si pentru JCI (Junior Chamber International)

Iubeste lumea calatoriilor si a calatorilor, a fost crescut in primele luni intr-o valiza si de atunci nu s-a oprit din cautarea de noi lumi, de noi oameni si de noi locuri. A vizitat peste 250 de orase in afara Romaniei din 33 de tari. Cu acesta noua calatorie va fi vizitat 40 de tari la 30 de ani. Spera sa poata ajunge in minim 150 de tari in urmatorii ani Smile

Anda_Roman

Anda are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Arhitectura in Iasi si este pasionata de design interior, de proiecte neconventionale si de meseria de arhitect.
Dorinta de a explora noi tari au facut-o sa mearga 2 ani la rand in timpul facultatii in America cu programul Work&Travel, experienta care a ajutat-o sa inteleaga societatea americana si modul acestora de a trai visul american. A calatorit in aproape 100 de orase din 12 tari pana acum si pentru aceasta calatorie a renuntat la tocuri, la poseta si la troller Smile

Harta cu traseul nostru


View Always Summer in a larger map

[/expand]

I’m so glad that the internet allows free info like this!

Just cause it’s simple doesn’t mean it’s not super helpful.

Tudor Maxim says:

exista solutii pentru toate.Animalele la parinti, plantele la prieteni:)
Where`s a will there`s a way.

Rodica Micu says:

Este foarte adevarat ca…o calatorie incepe see you pregatiri…iar daca mai si animale si plante…pe care trebuie sa le lasi in grija cuiva…o calatorie de aproape trei luni este aproape imposibila…daca nu are o motivatie foarte puternica, sentimentala si spirituala…