50 de km cu bicicleta, 2 ore de fotbal și o oră de mutat mobila :-)

azi.

Și mă simt foarte bine. Mulțumită lui Doru și asociației Mai mult verde am folosit o bicicleta ce face parte dintr-un program foarte frumos prin care poți închiria cu doar 1 RON pe ora o bicicletă super ok.

Am mers cu ea prin București aseară pe pista din jurul parcului  Titan (habar nu aveam că e așa frumos traseul-destul de lung) și azi în Brănești să vizitez împrejurimile terenului la care, de miercuri, sunt proprietar cu acte în regulă :-)In total 70 de km.

Am mers și prin pădurea dintre Brănești și Cernica, sunt niște trasee grozave, trebuie să revin.

Realizez din nou că e ceva mai periculos de mers cu bicicleta decât cu scuterul. Dacă nu ești atent mașinile se pot urca pe tine fără să te vadă…

Bicicleta e de oraș, roțile sunt relativ subțiri și sunt ceva probleme la urcările și coborârile de pe trotuar. Scaunul e foarte comod, atât cât permite un scaun de bicicletă. O să mai simt câteva zile urmele de la scaun.

Are o singura viteză, dar mai ales pentru oraș suficientă.

Mi-a plăcut foarte tare coșul din față în care mi-am pus cumparăturile de la Selgros (pere,mere, banane, apa mare si 3 Corny-da, țin o mică dietă:)

Aș vrea mai multe piste de bicicletă (iar pe acelea care există să nu fie nesimțiți care parchează) și mai multe puncte de unde poți lua/preda bicicleta.
Mult succes Cicloteque!

De luni ne mutăm biroul la mare pentru o săptămână cu toată firma (sea work week)
Detalii pe blogul Elevate.

Popular Posts: