Cât cheltuiesc romanii în Austria?

Stiați că românii sunt pe locul 8 la bugetele de vacanță cheltuite în Austria?
Într-o țară care a avut în 2018 140 de milioane de nopți de cazare (!) (ca idee, Grecia a avut 80 de milioane) și unde turismul contribuie cu 15% în PIB.
In România turismul contribuie cu 3%

Consilierul comercial al ambasadei Austriei în România, Gert Bommer, a fost întrebat cum își poate îmbunătăți România imaginea în lume.
Raspunsul simplu și logic:
-prin turism.

Toți cei care ne vizitează pleacă cu o impresie pozitivă. Ca să poți sa te convingi de o realitate cel mai simplu e sa cunoști oamenii chiar la ei acasă. Din experiența miilor de turiști ce ne-au trecut pragul și celor peste 300 de jurnaliști și bloggeri de travel străini de la Experience Bucharestși Experience Romania pot confirma din plin această perspectivă.

Sunt la evenimentul Business Location Austria – Oportunități pentru Companiile Românești, destinat tuturor companiilor românești interesate de internaționalizare și de mediul de afaceri austriac.
Sunt curios ce face România să atragă investiții străine, inclusiv în turism

Turismul poate schimba în sens pozitiv imaginea României în lume, poate aduce multe miliarde de euro la PIB, poate crea foarte multe locuri de muncă, poate atrage investiții străine importante și poate motiva o parte din romanii din Diaspora să revină acasă, să deschidă un mic business sau să se implice în business-urile existente.

Popular Posts: