Club de debate de business

Esti antreprenor si vrei ca parerile tale sa conteze?

JCI Bucuresti a infiintat Policy Debate Club, clubul in cadrul caruia sa se dezbata public proiecte de reglementare.

Obiectivul nou infiintatului club este de a asigura participantilor un cadru de discutii in care sa devina furnizori de solutii pentru problemele economice si sociale prin utilizarea metodei dezbaterilor.

Tema tratata in cadrul primei intalniri de la Bucuresti va fi:

" Acest For ar sprijini tinerii antreprenori prin masuri fiscale si finantarea incubatoarelor de afaceri".

Solutiile agreate la problemele supuse dezbaterilor vor fi comunicate oragnizatiei Romania Think Tank (RTT), organizatie care are scopul de a propune si sustine schimbari pentru o Romanie mai buna.

In urma sucesului avut la dezbaterile publice demonstrative de la Cluj, Iasi si Brasov, JCI Bucuresti va organiza dezbateri periodice pe teme de interes economico- sociale atat in Bucuresti cat si in tara.

In cadrul acestui prim debate, echipa Afirmatoare – a Guvernului, va propune un set de masuri fiscale precum si finantarea incubatoarelor de afaceri, in timp ce echipa Negatoare – a Opozitiei, va sustine ca recent adoptata OUG de sprijnire a tinerilor antreprenori rezolva problema in mod suficient.

Sesiunea de debate va avea doua parti. In cadrul primei parti se va desfasura dezbaterea formala sustinuta de cele doua echipe urmand ca in partea a doua participantii sa se lanseze in dicutii asupra problemei supusa atentiei.

La aceasta prima intrunire, va participa la actionar/administrator M Grup, precum si profesori de la catedrele de specialitate ale ASE.

Primul Policy Debate Club JCI Bucuresti va avea loc in data de 15 Martie 2011, incepand cu ora 18:00 la Casa de Cultura "Friedrich Schiller“, strada Batistei 15

http://www.facebook.com/event.php?eid=195342243823655&index=1

Popular Posts:

Hey, that’s powerful. Thanks for the news.