Blog de călătorii în viață-Tudor Maxim

Eficienta Indoor Advertising-ului, dezbatuta la Print&Sign

comunicat de presă:

Print&Sign, targul de tipar si productie publicitara, organizat la Romaero Baneasa in perioada 21-24 septembrie, isi asteapta vizitatorii nu doar cu ultimul tip de echipamente, accesorii si consumabile din sfera tiparului digital, offset si flexo, ci si cu un amplu program de evenimente conexe.

Timp de patru zile, la Conference Area, vor avea loc conferinte, seminarii si mese rotunde la care publicul specializat va putea participa gratuit.

Programul evenimentelor conexe va debuta cu seminarul organizat de Asociatia Romana de Indoor Advertising (ARIA), ce va avea loc miercuri, 21 septembrie, incepand cu ora 11.00.

Intitulat "Eficienta Indoor Advertising-ul in Romania", evenimentul va fi moderat de Dr. Ovidiu Brazdau, director Reteaua Info-Sanatate, presedinte ARIA, si Tudor Maxim, director Elevate Media, vicepresedinte ARIA.

La seminar vor participa reprezentanti ai companiilor membre ale ARIA, precum Reţeaua Info-Sanatate, Brand Management, Elevate Media, Indoor Media, Invent Media, Monopoly Media, Oops Media, Salon Style Media, Sugar Media, invitati din partea agentiilor de publicitate si reprezentanti ai companiilor care deruleaza campanii de indoor advertising.

Vizitatorii pot participa gratuit la acest seminar. Accesul la Print&Sign se face exclusiv pe baza invitatiei, care poate fi descarcata de pe www.printsign.ro sau prin inregistrarea la intrarea in pavilionul expoziţional Romaero Baneasa.

Informatii suplimentare despre Asociatia Romana de Indoor Advertising sunt disponibile lawww.indoor-romania.ro

Popular Posts: