eminescu view sau viata din jurul unui bloc nou

Daca v-ati gandit sa va cumparati apartament intr-un complex nou rezidential,ar fi bine sa verificati cat mai multe lucruri despre cum este construit si despre specificul imprejurimilor.
Spre exemplu Eminescu View este un bloc nou,ultracentral (aparent), pozitionat cel putin ca pret foarte sus.
E localizat pe bdul Mihai Eminescu.
Chiar vizavi e un spital cu ambulanta.Non stop vin ambulante si la 30 de minute sunt chemati prin portavoce soferii sau doctorii dupa caz.
Spitalul e gazda pentru vreo 10 catei care se alatura celor multi din zona care pentru a latra la luna.
Cireasa de pe tort sunt vecinii de mare calitate,seminomazi,cu mare drag de curatenie,liniste si de tot ce e legal.
Cam acelasi tip de vecini pe care ii ai in alt mare complex de super lux, de pe Ferdinand,Evocasa.
Sa adaug ca verdeata si parcurile sunt ca si inexistente, iar tot traficul de pe Eminescu iti face viata o placere.
Pai nu merita sa dai sute de mii de euro sa ai parte de toate astea?

Posted by Wordmobi

Popular Posts:

Tudor says:

Mulțumesc pentru corectură, articolul l-am scris de pe telefon și a fost o scăpare. Nici ministrul educației nu face o greșeala așa de gravă, să confunde genul cuvântului ”spital”:)
Dar ai simțit tu nevoia să exploatezi o vulnerabilitate…
Să locuiești sănătos acolo, mă bucur că ești locuitor al acelui bloc. Eu nu am nimic cu acest complex, am descris împrejurimile doar.
Nu am de ce să te judec, fiecare e liber să facă ce vrea.
Locuire plăcută!

Bula seminomadul says:

Buna ziua,
locuiesc in Eminescu View si-ti multumesc pentru eticheta de seminomad. ”chiar visavi e o spital cu ambulanta”. Invata intai sa scrii, te rog frumos, si abia dupa aia judeca-ma ca mi-am luat apartament scump.

Tudor says:

Din putina mea experienta de viata interventia ta pare cam trasa de par.
S-au gandit in cele din urma dezvoltatorii blocului ‘vederea Eminescu’ sa angajeze la PR&comunicare?
Cam era timpul,dupa atata timp fara reactii oficiale.

Florin says:

Salut, am găsit întâmplător acest mesaj despre Eminescu View şi dacă tot aţi cerut păreri – va dau una pozitiva
– sunt foarte mulţumit de calitatea apartamentului şi de faptul ca orice defecte sunt remediate fara discutie.
– locatia este ultra-centrala, deci nu ma asteptam la mari spatii verzi. Pe de alta parte scarile si holurile sunt generoase, nu inghesuite ca in alte blocuri noi.
– nu este gaz in principal datorita normelor care cer sa se traga teava exterioara separata pana la fiecare apartament. Ai vazut blocuri noi cu tevi exterioare? Iti plac? Se gateste foarte ok la plita electrica.
– Acum se vand ultimele apartamente,deci nu ma mir ca nu mai sunt locuri de parcare bune si nici apartamente bune. Eu am prins un loc de parcare normal si cand m-am trezit sa-l iau pe al doilea, am fost nevoit sa iau bloc in sistem klaus. Totusi sunt locuri de parcare pe stradutele adiacente, e bine ca nu se parcheaza pe trotuarul din fata blocului.
– visavis este statia de ambulanta. Am geam la strada si totusi nu aud ambulantele si niciodata n-am auzit portavocea. M-am mutat de pe mihai bravu, unde auzeam ambulantele, cate 3-4 pe ora desi nu era nici un spital visavis
– vecinii mi se par ok, in general nu ii vad si cand ii vad sunt simpatici. mai sunt probleme cu muncitorii care amenajeaza apartamente, sper sa termine repede.
Cainii cam latra, asta e adevarat.
Preturile apartamentelor sunt ok pentru zona si conditii.

Alexandru says:

Salut,

Tocmai astazi am fost sa vizionez acest complex, desi deja stiam unele “avantaje” a acestui complex, in special acei vecini si casele de prin zona…Am ramas uimit ( si nu placut ) ca nu au conducte de gaz, desi nu e primul complex pe care-l vad cu aceeasi problema dupa parerea mea, ca sa nu mai zic ca blocul este chiar inghesuit, nu prea ai unde parca decat in parcarea subterana in care deja nu mai sunt locuri libere ( la pret de 15 mii eur, cam cat costa o masina f buna la momentul asta) ci au mai ramas niste locuri de parcare “suspendabile” care si alea costa 9000, adica sa-ti “parchezi” masina in aer, efectiv…la pretul asta. In schimb au o super oferta, “foarte ierfin” la cel mai mic apartament un pret de aproape 90mii eur, deci daca gasesti unde sa parchezi masina afara e posibil sa nu o mai gasesti a doua zi. As vrea sa aflu si eu o parere de la cineva care locuieste acolo, mai multe detalii. Multumesc.