fotografii din călătoriile de vara aceasta

bineînțeles că nu am avut timp suficient să scriu și să adaug fotografii din toate călătoriile de vara aceasta. Am făcut însă un rezumat aici, să mă simt și eu bine că sunt la zi. Pentru fotografii mai mari click pe slideshow.

Pe unde am fost cu rulota:

1. Croatia https://www.tudormaxim.ro/beautiful-and-expensive-croatia.html

2. Vama Veche https://www.tudormaxim.ro/mi-am-luat-teren-n-vama-veche.html

3. călătorie prin România cu rulota, cu bicicletele și cu cei 2 căței, Duțu și mama lui, Sanda

C-lung Moldovenesc-explorare munții Deia, prin Ostra spre lacul Bicaz, tur de bicicleta lacul Roșu, Gheorgheni, salina Praid, Sovata, Reghin,Cluj-Napoca,Valea Arieșului și întoarcere în București prin inima munților Apuseni (45 de km in 4 ore)

4. festivalul de artă medievală de la Sighișoara și Peninsula, Târgu Mureș

intrarea în campingul de la Sighișoara era atât de îngustă încât la ieșire am blocat pentru 10 minute circulația în centru. A fost o experiență frumoasă în cele din urmă. Nu am fost claxonat, ci dimpotrivă ajutat de mai multă lume să mă strecor printre mașinile parcate cu cei 10 metri lungime ai mei:)

Festivalul de la Sighișoara a fost un amestec de tradiție și kitsch.
Mi-a plăcut mai mult la Peninsula, la Târgu-Mureș.

5. Vama Veche, a 3-a oară în 2009, cu Dorin și cu Duțu

IMG_9132 

6. Aproape de Cheia

am campat lângă un pârău. Am improvizat un grătar, am făcut cartofii și pieptul de pui în jar, înveliți în staniol.
Frigăruile au fost gătite pe un mecanism creat de Marius.

Am cântat muzică folk și am dansat în jurul focului. A doua zi am lenevit cu 2 cărți privind natura tomnatică prin cele 3 ferestre mari din jurul patului.

Fără rulotă:

1. Sărbătorirea zilei de naștere
a început cu o petrecere surpriză, la miezul nopții la birou, a continuat cu vreo 30 de prieteni a doua zi in Piranha si am desăvârșit sărbătorirea la C-lung Moldovenesc încă 3 zile:) (cred că e a zecea aniversare făcută deja tradițional la C-lung)

2. cu bicicleta, noaptea prin București, alături de alte câteva sute de oameni. 30 de kilometri pe pistă, încă vreo 10 pe lângă, Duțu a rezistat foarte bine:

3. dor de Bucovina pe bicicletă.

Așa cum anunțasem aici am făcut o recunoaștere a împrejurimilor cu bicicleta. Ne-a plăcut foarte mult deși în prima zi a cam plouat.

Popular Posts: