luna mai fun&work

Spiritul antreprenorial

De câteva luni pregătim cu JCI și ceilalți coorganizatori (Focus Plus și agenția United) o serie de 3 conferințe dedicate spiritului antreprenorial.
18 mai în București, 25 mai în Timișoara, 31 mai Iași.

Vom face o dezbatere demonstrativa start-up vs corporatie, continuata de interventii din cele 2 perspective ale invitatilor antreprenori si manageri.
Cei care participa vor putea sa inscrie de la firma lor colegi la trainingurile gratuite (competente antreprenoriale) ce vor urma in vara-toamna. 
Avem deja peste 150 de înscrieri doar în București, luni cred ca închidem lista, așa că ar fi bine să te grabești aici: http://www.cantrep.eu/inscriere_seminarii.html

Elevate

Am pregătit și am trecut la implementarea unei strategii prin care să devenim mai puternici și mai competitivi în piața de publicitate indoor. Eu sunt foarte motivat și am mare încredere în viitorul nostru. Detali mai multe mai înspre toamnă.

Speaker la Forumul Educațional

Tema e Educatie și Antreprenoriat. Chiar azi se întâmplă de pe la prânz. Vă puteți înscrie repejor aici: http://www.forumedu.ro/index.php?page=30

Peaches-friends&friends of friends

Într-o seară mă uitam în curtea Elevate și mi-am dat seama că mi-ar plăcea să îmi transpun în realitate un vis de mai demult, să am un loc frumos pentru prieteni unde vom putea să ne bucurăm de de smothie-uri, shake-uri si sucuri naturale.
Primul eveniment și lansarea oficială va fi miercuri cu o reuniune intre generatii, exclusiv membri și foști membri JCI.

Popular Posts: