Mirajul Silicon Valley, viata in San Francisco si munca la Twitter

Am început să public interviuri needitate realizate în călătoriile mele prin lume. Caut să surprind cât mai mult din viața de zi cu zi a celor intervievați.

In aceasta primă înregistrare Bogdan ne povestește despre startup-ul său care nu a decolat în Silicon Valley, despre cum e să studiezi în California, despre oportunitățile și viața din San Francisco și despre cum e să lucrezi la Twitter.

Bogdan Alexandrescu are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Cibernetica in cadrul ASE Bucuresti si in ultimii 8 ani a fondat si condus 3 companii start-up (O agentie de productie software si design web, o companie de consultanta in domeniul afacerilor in francize si o companie de brokeraj in domeniul asigurarilor auto si imobiliare). Incepand cu vara anului 2012, a inceput un program de Master in Statele Unite ale Americii la University of California, Davis specializandu-se in Securitate Informatica si Retele Sociale. In timpul facultatii in Romania cat si dupa absolvire, fiind foarte pasionat de voluntariat, Bogdan a fost implicat in 3 organizatii non-guvernamentale: Voluntari pentru Idei si Proiecte, Rotaract/Rotary si Mensa dezvoltand proiecte de antreprenoriat, educationale si sustinere sociala. In SUA aceasta pasiune pentru voluntariat nu s-a oprit, acesta fiind implicat in GSA (Graduate Student Association), VIRTIS & American Mensa. Dupa finalizarea programului de Master, a continuat activitatea de cercetare in cadrul University of California unde la acest moment detine pozitia de Specialist in Cercetare pe un program finantat de Guvernul SUA.Incepand cu vara anului 2014, A inceput colaborarea cu Twitter, Inc. ca Software Engineer unde conduce dezvoltarea a doua proiecte menite sa dezvolte infrastructura de scala a renumitei retele sociale.

Mirajul Silicon Valley, viata in San Francisco si munca la Twitter from Tudor on Vimeo.

Popular Posts: