Blog de călătorii în viață-Tudor Maxim

plec la mare

Anul trecut nu am ajuns la marea românească aşa că sunt nerăbdator! Plec într-o oră

Update:
Trecerea de la Portugalia la Costineşti a fost destul de abruptă. Am fost frapat de la început de foarte mult kitsch, de mizerie şi de faptul că jumatate din terasele şi discotecile pe lângă care am trecut difuzau manele. Credeam ca nu mai e la modă…
Mi-a prins bine revederea cu Radu, prietenul meu cel mai vechi. Pe ziuă staţiunea mi s-a părut ceva mai prietenoasă. Plaja şi marea românească au totuşi pentru mine un farmec pe care cu greu mi-l explic. Atmosfera e mai vie şi mai umană decât în toate locurile cu plajă în care am fost (Croaţia, Italia, Franţa, Spania, Portugalia…)
Am fost uimit însă de cât de mult s-a îngust plaja. În unele locuri nu are mai mult de 2 m lăţime. Nu îmi amintesc ca cineva să fi tras un semnal serios de alarmă legat de acest aspect.

Înainte de a mă întoarce în Bucureşti am fost câteva ore în Mamaia, staţiune foarte diferită de Costineşti măcar prin prisma numărului de şezlonguri; nu prea e la modă să stai pe cearşaf aici.

Per total mi-au prins bine cele 3 zile departe de căldura din Bucureşti. Nu există un aparat care să producă briză în biroul meu?

Popular Posts:

Tudor says:

Mulţumesc! iată feedback:)

Phoebs says:

Foooarte bine! sa faci baie si sa stai cu burta la soare! 😀