Review Samsung Galaxy II (Galaxy 2)

De mai bine de 4 luni folosesc un telefon Samsung Galaxy II.

Am avut și primul model, Samsung Galaxy I și după 2 săptămâni l-am dat.

Principalele reproșuri ale primului model au fost bateria foarte slabă-la modul în care îl foloseam nu treceam de ora 15,16 cu o baterie încărcată full dimineața.

Alt aspect dezamăgitor era camera foto ce mi s-a părut mai slabă ca cea de la telefoanele ce le avusesem înainte, Nokia e71 și Nokia e72.
Modelului nou nu pot să-I reproșez decât că nu are tasteSmile

Calitatea ecranului e incredibil de bună. Îmi e greu să mai folosesc ecranul laptopului, pare din alt secol față de ecranul Super Amoled PLUS.
Arată mai bine și decât ecranul unei tablete Asus Transformer, bine cotat la calitatea imaginii.

Pozele sunt fantastice:

2011-10-29 13.25.48  2011-10-29 17.46.522011-10-30 13.57.06 2011-10-18 23.22.162011-10-25 21.46.07

Atât pe lumină naturală cât și artificială.
Am renunțat să mai port cu mine un aparat foto DSLR, Canon rebel XS, sunt foarte mulțumit de culoarea și calitatea pozelor și mai ales de portabilitatea aparatului cu care le fac.

Bateria

Bateria e decentă pentru un ecran de 4.3 inchi, Internet folosit multicel, și 2,3 ore de vorbit pe zi. Decentă în sensul în care ține până spre miezul nopții încărcat de dimineață.

Browsing

Datorită ecranului mare și foarte luminos exagerez cu cititul știrilor pe Internet. Versiunea de Firefox pentru Android e perfectă pentru mine, deschid (și) aici câte 40 și 50 de taburi simultan.

Viteză

primul dispozitiv la care nu am de reproșat nimic. Totul e în timp real. Mai mult de atât nu poți cere.

Stabilitate

Dacă nu instalezi softuri ce pot face probleme Android este perfect stabil Galaxy și nu face niciun fel de probleme.

Sunet

Se aude foarte bine, poate ar mai fi puțin loc de îmbunătățiri.

Dimensiuni

Când am ocazia să folosesc un Iphone 3 sau 4 am senzația că iau o cărămidă în mâini. Galaxy II e foarte usor și foarte subțire.

Chiar dupa apariția lui Samsung Galaxy Nexus mi se pare că Galaxy II ramâne cel mai bun telefon de pe piață din acest moment.

Popular Posts:

Ela says:

Eu am de 2 luni si sunt nemultumita de cum face poze. De incarcat il incarc in fiecare seara si il pun si ziua la serviciu cateodata .. Dar e frumos ce-i drept, mai ales cum il am pe alb, bate la fund Iphone-urile :))