Service-ul romanesc Auto k9 a realizat prima Dacie logan decapotabil-primul comunicat de presă necomunicat:)

da, e primul comunicat  de presă pe care îl fac, dar nu îl mai și distribui. Am zis că totuși măcar atâta lucru să rămână din munca mea, că de restul s-a ocupat clientul:)

E oricum doar un draft.

dacia-logan-decapotabila

Service-ul romanesc Auto k9 a realizat prima Dacie logan decapotabil

Ideea proiectului Daciei logan decapotabil s-a nascut in urma 2 ani din dorinta de a demonstra capacitatatea unei firme romanesti de a realiza un proiect ambitios si inovativ. Dacia logan este o masina nationala ce a devenit o marca internationala, reprezentativa pentru toti romanii.
Gama modelelor Dacia a fost insa lipsita de un model mai exotic, cum este Dacia logan decapotabila.
Interesul romanilor pentru Dacia si pentru modelele sale a determinat un service din Vitan sa creeze prima Dacie decapotabila.

”Lucram de 10 luni la realizarea acestei masini. Am fost luati prin surprindere insa de aparitia fotografiilor masinii in presa si pe Internet.Programasem lansarea oficiala a acesteia in primavara, dar ne-au luat-o inainte cei care au fotografiat masina in service si au postat imagini pe Internet”, glumeste Eugen Lungu, fondatorul si directorul general al companiei auto K9.

Masina este complet functionala, are tapiseria de piele alba, sistem audio de 1000 de wati, jante de aluminiu speciale de 18′, motorul pe benzina ramanand neschimbat de la masina originala.

”De cand am aflat de proiectul dezvoltat de Auto K9 am crezut in potentialul foarte mare si in impactul pe care il poate avea in businessul serviceului.
Realizarea este reprezentativa si incununeaza cu succes munca repararii in istoria serviceului a peste 5000 de Dacii Logan.
Si datorita specializarii foarte bune a serviceului pe segmentul din ce in ce mai popular, de Dacia logan, am propus
ca incepand cu luna octombrie 2010 pozitionarea sa sa fie de ”specialisti in logan”,  adauga Tudor Maxim-Elevate, agentia care coordoneaza comunicarea proiectului.

”Prin toate modificarile aduse masinii am dorit sa pastram cat mai mult neschimbata identitatea Daciei logan”, conchide Eugen Lungu.

Fotografii si istoria crearii acestui model pe www.logandecapotabil.ro

DESPRE AUTO K9

Auto k9 a luat fiinta in 2005, deruland pana in prezent investii de peste 1 milion de euro.
Datorita investitiilor realizate si a instruirii continue a personalului in Romania, Austria si Italia 5000 de Dacii logan au fost reparate de la infiintarea companiei.
Cifra de afaceri a serviceului auto a depasit in 2008 2 milioane de euro.

dacia-logan-decapotabila2

Popular Posts: