start-ups

Start-up si start-ups sunt cuvintele cele mai hot din ultima vreme.
Simt ca tot mai multe idei si initiative sunt puse in practica, iar pe de alta parte tot mai multe start-up-uri isi arata primele roade.
E prima oara cand nu mai reusesc sa tin deloc ritmul cu mailurile primite (mai putin cele importante) si cu cititul stirilor, analizelor, blogurilor etc
Ma gandesc ca mai tuturor celor care se afla in faza de dezvoltare a unei afaceri (sau a mai multor-cum este si cazul meu) le este greu sa isi canalizeze energia si timpul altundeva decat in dezvoltarea proiectelor deja pornite sau a unora noi.
Am foarte multe idei si ganduri de impartasit, dar parca tot mai usor si mai placut imi este sa o fac prin viu grai decat printr-un blog.
E mai usor si mai comod sa transmiti informatia sub forma unor texte care pot fi accesate de oriunde si de oricine, dar cu toate acestea raman mult mai vorbaret in cadrul unor intalniri personale, in anumite grupuri sau la anumite prezentari.
Si insemnarea asta plecase de la curiozitatea mea de a vedea cum va indexa google start-ups pe Romania:)
Daca dai tineri antreprenori apar cu primul rezultat cu un blog in care scriu destul de putin…

Popular Posts:

timpileius says:

:)) fara violenta! :))

Tudor says:

Mi-a plăcut partea cu atingerile amicale. Mă văd cu vărul meu în seara asta, venit la instruire în Bucureşti, şi voi încerca ceva apropiere fizică de o bere, două:)

timpileius says:

Simţindu-mă oarecum bloger, sunt de acord cu diferenţa dintre blog şi prieteni. Important e nu să delimităm cadrul blogerului în care are voie să se manifeste. Extrovertitul din mine ascunde introveritul ce se dezvăluie prietenilor cu o plăcere de neînlocuit prin scris. Scrisul poate fi pentru sine mai mult decât pentru alţii, în cazul meu e un jurnal public ce-l împărtăşesc fără afectivitate pentru receptori. Discuţiile vii nu vor putea fi niciodată înlocuite de tehnică. Atingerile amicale precum şi apropierea fizică sunt importante. Părerea mea.