Suflet de ţigan

Da,despre mine e vorba.

Până când părinţii mei mi-au găsit pătuţ când eram foarte mic am ”locuit” într-o valiză.

Judecând doar după numărul de călătorii pe care le-am făcut în România şi în lume se pare că viaţa în valiză mă reprezintă.

Călătorii multe am făcut şi în Bucureşti. De la o locuinţă la alta; în 7 ani am stat în 8 cartiere,Iancului, Drumul Taberei, Politehnică,Militari-Gorjului, Victoriei-Banu  Manta, Dorobanti-Finlanda, Mihai Bravu-Ferdinand şi Lia Manoliu.

Am fost aseară la concert la Damian Drăghici, a fost bună atmosfera, dar sunt convins ca în alte țări publicul e și mai activ.

Nu știam de acest artist și nici de realizările sale internaționale. Dacă ar fi să învățăm ceva de la etnia romă ar fi cum să ne bucurăm de viață prin muzică, dans și lucruri foarte simple. Lucruri pe care noi ceilalți, românii, le mai uităm…

Sper să vă placă ce am filmat…

Popular Posts:

Tudor says:

vin,vin, nu am vazut decât Barcelona în Spania…

ralu says:

buna,
vad ca iti e greu sa iti dai seama,dar e normal,nu mai tinem legatura demult.sunt fata lui miora,prietena mamei tale.care mai e viata ta?nu ai id de messanger?daca vii vreodata in spania treci si pe la mine.eu stau in valladolid la vreo 200km de madrid.id meu e aleraluca28.

Tudor says:

trebuie să mă ajuți cu mai multe informații, eventual cu o poză la tudor at elevate.ro 🙂
din copilărie bineînțeles…

ralu says:

buna,Tudor
sunt in spania.si ne cunoastem din copilarie.acum iti aduci aminte????????

Tudor says:

Bună Raluca!
Mi-a plăcut cum m-ai numit, mai ales prima parte:)
Incerc să te reperez, din copilărie sau din cele 2 clase de liceu pe care le-am făcut la C-lung?
Ești în Spania?

ralu says:

salut copil minune.care mai e viata ta????????ai crescut,te_ai facut mare……..chiar mi_e dor sa te vad daca ajung prin clung in urmatorii ani..iti mai aduci aminte de mine?te_am pupat si toate cele bune.ralu.

anna25 says:

🙂