tineriantreprenori.ro eveniment lansare

image

Mi-am regăsit pasiunea proiectelor de voluntariat! Nopți albe și zile portocalii alături de o echipă mică, dar extraordinară.

într-o lună și jumătate am organizat împreună un proiect that Rocks! 🙂
Intrați pe site, la www.tineriantreprenori.ro pentru a simți puțin din spiritul proiectului.

In seara aceasta evenimentul de lansare. Urmeaza perioada de mentorat și un workshop de strategia lansării unui start-up.

Mulțumiri speciale Irinei-ASER, Irinei de la VIP-Business Club, lui Mihai de la JCI București și lui Adrian de la Rompetrol !
Mulțumiri și Cătălinei și Danei de la Elevate, Dragoș – Deloitte, Răzvan-asociația Oricum, Alex-Leaders, Vlad-ASER și tuturor celorlalți care au contribuit până acum cu munca lor voluntară pentru proiect. Danke, danke!

ta

Popular Posts:

Brodo.Andreea Brodo says:

Bravos!Felicitationes!la mai multe, la mai mare…

Silvia says:

Felicitari, chiar ati facut o treaba excelenta! Stiu ca ati muncit cu drag, asta e cel mai important.. stiu ca ati muncit si mult si va doresc sa va bucurati de succesul proiectului! Bafta la lansare!

Irina D. says:

UUUU…bvo noua; a venit in sfarsit si ziua mult asteptata, cea a lansarii programului de mentorat :D…felicitari Tudor pentru proiect, pentru oamenii minunati pe care ne-ai strans langa tine :D..hihi 🙂
faina poza, nu? ;)..

ne vedem diseara, la event, cu forte proaspete si muuuult entuaziasm 🙂

Laura Magori says:

Felicitari Tudor! E impresionant cum prin atata daruire si munca ne reprezinti in lume prin proiectele tale care in scurt timp au un succes nemaipomenit! Iti doresc ca si acest proiect sa atinga culmi inalte ca si celelalte. Ii felicit si pe toti membrii echipei tale. Faceti o treaba extraordinara. Prin initiativa voastra, prin ceea ce realizati voi, fiecare in parte dar si toti in comun, Romania devine mai puternica in lume. Voi reprezentati imaginea tarii, romani care invata, romani care nu se multumesc cu ceea ce li se ofera, romani care lupta pentru un viitor mai bun, pentru ca visul lor sa devina realitate. Sunt foarte mandra de voi toti! Mult succes, tineri antreprenori! Mult succes dragul meu prieten, Tudor!
Laura Magori