Blog de călătorii în viață-Tudor Maxim

Transport direct Bucuresti-Vama Veche!

transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (7)transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (3)

Pleci la mare? Ai transport direct cu autocarul in fiecare weekend Bucuresti-Vama Veche

București, 10 iulie 2013

În luna iunie 2013 s-a lansat Young Tours, o agenție de turism neconvențională care se adresează călătorilor tineri și independenţi, aflați în permanentă în căutare de experiențe de călătorie puțin costisitoare. Young Tours organizează excursii în toată țara, în destinații turistice variate și reprezentative. Plaja din Vama Veche, castelele și fortărețele din zona Brașov sau canalele și rezervațiile din Delta Dunării sunt doar câteva din locațiile pentru care Youngtours organizează circuite personalizate.

Cel mai solicitat produs turistic are ca destinație Vama Veche și include singurul serviciu de transport direct București – Vama Veche și retur. În această perioadă, serviciul poate fi achiziționat la prețul promoțional de 69 de lei pe sens, cu o băutură rece inclusă. Transportul direct București – Vama Veche este asigurat cu ajutorul unui autocar spațios, de generație nouă, dotat cu aer condiționat. În luna iulie se pot achiziționa pachete promoționale, la grupurile mai mari de 4 persoane, a cincea călătorește gratuit.transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (6)

“Vama Veche s-a transformat dintr-un sat pescăresc, liniștit și boem într-una din atracțiile principale ale litoralului românesc, un loc în care românii și străinii se simt liber și dansează până la răsărit pe plajă. Ritmul de creștere a turismului în Vama Veche este cel mai ridicat de la Marea Neagră românească, în schimb infrastructura de transport direct lipsește. Nu există nici tren, nici autocar direct. De aceea am decis să oferim călătorii directe către Vama Veche”, declară fondatorul Young Tours, Tudor Maxim

La cerere, serviciul de transport direct București – Vama Veche poate fi inclus într-un circuit turistic de-a lungul litoralului Mării Negre. “În fiecare vineri, ne întâlnim la ora 19.00 în parcarea de la Hilton și plecăm împreună spre Vama Veche. Până noaptea târziu, petrecem pe plajă. A doua zi, plecăm spre Bulgaria, unde facem sărituri de pe stânci la Tyulenovo, luăm prânzul la ferma de scoici de la Dalboka și ne mai rămâne timp să vizităm și palatul și grădinile regale din Balchik. Duminică la ora 17.00 plecăm înapoi spre București”, explică Drew Castenson, managerul de dezvoltare al agenției.

Înscrierile pe fac pe site-ul www.youngtours.ro și la numărul de telefon + +40 78 605 5288

transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (1) transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (2)  transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (4) transport_vama_veche_bucuresti_young_tours (5)

Popular Posts: