What a beautiful morning!

Această dimineață plăcută mă face să împărtășesc câteva dintre activitățile în care sunt implicat activ în această perioadă. O fotografie matinală de la geamul casei:

14052011625

Luna aprilie a însemnat în special sărbătorirea a 6 ani de Elevate. Partea de pregătire a fost frumoasă deși destul de complexă și de dificilă. A trebuit să sincronizăm multe lucruri.
Conceptul de linie aeriană Elevate air (costume echipaj de avion, tort în formă de clădire de birouri cu un avion pe acoperiș, invitații în formă de bilet clasa business, meniuri bar ca de avion etc)
Conceptul de caravană-am îndrăznit să invităm clienții și partenerii noștri într-o manieră mai personală și mai zgomotoasă:)
Nu știu câtă lume își putea imagina că vom dansa samba, că vom cânta la tobe africane și că vom face o orchestra ad hoc cu shakere în sedii de corporații.
Alături de parteneri noștri de la DrumCafe (oameni minunați din toate punctele de vedere) am purces la clienții noștri echipați în costume de pilot și de stewardese, cu cup cakes Elevate (făcute special de prietena noastră Olimpia), însoțiți de Mihai-Adom Multimedia (un cameraman excelent) și de Diana (fotograf și prieten Elevate)
Rezultatele le-ați văzut în filmul din postările anterioare.
Conceptul de petrecere în jurul valorii prietenie. Am vrut o petrecere frumoasă, simplă și sinceră. Cred că ne-a ieșit foarte bine. Am invitat oameni care ne sunt dragi-au fost spre 200:-)
Ne-am asigurat că avem o locație foarte frumoasă și foarte primitoare (mulțumesc Ina și Villa Rodizio), că avem un DJ foarte bun (mulțumesc Bogdan și Mihai), băutură pentru toate gusturile (mulțumesc BDG și Mădălina), catering de calitate (din nou la înălțime Ovidiu și Elegant Catering), fotografii de calitate (thanks Mihai- Vanity) și multă bună dispoziție furnizată de echipa noastră, de LIfe after Work și de Drumcafe!
Dacă nu ați văzut încă fotografiile vă învit să dați click aici.

Vă mulțumesc tuturor!

Popular Posts: