Cea mai frumoasa (masina) decapotabila

Cea mai frumoasa decapotabila pentru mine este bicicleta.
Am redescoperit-o anul trecut cand am facut un tur al Europei cu masina. Desi era o batrana bicicleta de prin anii 80, cu o singura viteza, m-a purtat linistit pe drumurile de tara de pe langa lacul Montreux-Elvetia. Am fost fascinat atunci de cat de aproape poti fi de natura, de cum poti auzi ciripitul pasarilor si de cat de frumos e sa te salute cineva pe un drum de tara, respectuos, cu “Bonsoir Monsieur!”
Cand m-am intors in Romania am primit o invitatie de la Mai mult Verde sa testez bicicleta Cicloteque. A fost ceea ce aveam nevoie ca sa reiau dragostea mea pentru bicicleta si pentru mersul in natura si printre oameni.
Imi place la nebunie ca esti tot timpul in aer liber, ca poti sa te strecori peste tot, ca oamenii iti zambesc cand treci pe langa iei, ca iti trece vantul prin haine si prin par.
Imi mai place ca poti simti mirosul locurilor, al caselor, al oamenilor si a ceea ce gatesc. Bicicleta nu face nici un zgomot si nu deranjeaza. E mai rapida ca mersul pe jos, dar mai inceata decat masina din care vezi in viteza ce e in jur, din spatele parbrizului.
Poti explora un oras strain,mai ales cand limitat de timp, mult mai bine. Poti vedea mult mai mult din oras decat cu orice alt mijloc de transport, inclusiv mersul pe jos:-)
Cu bicicleta poti opri imediat cand iti place ceva. Poti fotografia cu usurinta atat in timp ce mergi cat si daca vrei sa opresti. E usor pentru ca ai vizibilitate si control maxime 🙂
daca tineti la mediu va veti simti foarte bine stiind ca nu polueaza si nu trebuie sa cheltuiti niciun ban pe combustibil.
Folositi bicicleta si va veti simti cu siguranta mai sanatosi si mai plini de vitalitate!

Articol scris cu Wordmobi

Popular Posts: