Craciun in Gothenburg-Suedia

Am ales autocar din Oslo către Gothenburg, trenul e destul de scump. Cam orice autocar de aici are Internet și e confortabil.Ne-a așteptat la autogara prietenul gazdei noastre de pe Airbnb, un tânăr inginer chinez, de un metru 60:)

Gazda noastră de pe Airbnb plecase în aceeași zi în China și ne-a lăsat un apartament nou, frumos, într-o zonă rezidențială aproape de natură, numai nouă.

Cu 30 de euro/noapte îl poți închiria de aici.

De la acest link poți primi o reducere de 20 de euro.

Pe hartă distanța de centru părea mică, am zis că vom merge pe jos.

Autobuzele costă de la 12 lei călătoria, iar pe jos traversezi un pod foarte lung peste care bate un crivăț de nu-ți mai dorești să  faci a doua oară acel sport.

Apartamentul e super dotat, tot ce ai nevoie la Bucătărie; are inclusiv Apple TV si Xbox așa ca am trecut cu vederea neajunsurile distantei.

Nu mi-a transmis nicio energie specială orașul. Drăguț, frumos luminat de Sărbători, curat, organizat și cam atât.

De remarcat gara/autogara foarte modernă și cochetă.

A doua zi am renunțat la plimbarea în oraș și am făcut o tură în jurul casei, învecinate cu un munticel împădurit și cu câteva lacuri.

A treia zi am revenit în centru. Am bătut străzile fără mari realizări, multe locuri erau închise de Crăciun și ne-am relaxat într-o cafenea cu un Latte ce nu m-a lăsat sa dorm pana a doua zi.

Am avut Lidl aproape, am gătit, am citit și ne-am uitat la filme.

A patra zi plecam spre capitală, din nou cu autocarul.

Popular Posts: