Cum a fost la TEDx Bucharest 2012, partea a II-a

Un scriitor si jurnalist,Nick Thorpe, povesteste despre cum un copil adoptat i-a schimbat viata mai mult decat toate nebuniile ce le-a facut in viata (de la relatari in teatre de razboi pana la zburat deasupra unui avion)
Cainele sau Charlie l-a inspirat sa traiasca momentul, il mira ca arata ca un maestru Zen cu fata lui vesela din fiecare zi. Imi pare rau ca nu am apucat sa fac poza la catel, doar la cum a zburat el DEASUPRA unui avion:
image

Paul Dicu ne-a emotionat cu participarea sa la un maraton de 250 de kilometri prin desert,in sudul Marocului timp de 7 zile.
De la start pleaca si dromaderi. Daca esti ajuns de unul dintre ei esti descalificat. Experienta este una de reconstructie al sinelui,dupa ce timp de o saptamana esti singur cu toti demonii interiori. Sau mai plastic, un viol duios…

image

Am fost privilegiati si cu povestea de viata a Alexandrinei Hristov si cu 3 cantece cam triste penrru moment.

Am admirat foarte tare curajul unui tanar cuplu, Ionut Florea si Ana Hogas, care a facut pe motocicleta inconjorul Africii in 14 luni. Sunt experimentat cu calatoriile, dar ce au reusit ei te scoate rau de tot din zona ta de confort. Povestea lor pe www.intotheworld.eu
Felicitari pentru inspiratia transmisa celor care calatoresc mult mai conventional si celor care vor sa indrazneasca mai mult!
image

image

Popular Posts: