Cum e sa zbori cu China eastern airlines-review

Am citit reviewuri destul de nefavorabile despre China Eastern airlines, compania nationala aeriana a Chinei, insa am zis ca pentru pretul platit de 430 de euro Europa-Shanghai-Ho chi min si retur 12 ore pe sens nu vor trece asa greu.

China_eastern_airlines_review (2)China_eastern_airlines_review (7)

Suntem insa foarte incantati de zbor.
Avionul este nou, totul arata impecabil, mocheta noua, tapiserie noua, scaune mari,confortabile, stewarzi respectuosi, sistem entertainment cu touch screen,telecomanda si chiar joystick pentru jocuri!
O selectie foarte buna de peste 80 de filme  (m-am hotarat sa vad trailerele la cat mai multe), e-bookuri, casti ok si vin de Bordeaux.

In Romania nu am prea avut timp de filme asa ca am vazut in avion aproape 50 de trailere din care mi se par filme bune:

People like us, Safe house, Joyful noise, Big Miracle, Albert Nobbs, The Help, Unknown,Hereafter,

Friends with benefits, Bad Teacher, The Curious case of Benjamin Button (am citit cartea),
Shawshank Redemption, Evan almighty, the Reader si the Last Station.

 China_eastern_airlines_review (10)China_eastern_airlines_review (11)

Dupa excesul de  trailere, intrerupt doar de cina foarte ok oferita de China Eastern Airlines, am China_eastern_airlines_review (9)ascultat muzica asiatica,  surprinzator de placuta si de relaxanta.
2 filme bune,mic dejun si apropiere de destinatie. Inainte de aterizare am luat un prim contact cu diferentele culturale si specificul Chinei.
Daca pana atunci puteai schimba intre filme, muzica, e-bookuri, jocuri sau chiar puteai dezactiva ecranul ultima ora am fost obligati sa vedem inviorarea dupa model chinezesc. era amuzant sa vad ca unii din avion chiar repetau miscarile aratate pe ecran. Ar fi fost si mai amuzant daca nu ar intrerupt ultimul film la care ma uitam si au intrerupt fix cand era filmul la punctul maxim de suspans. Nu am mai vazut finalul, dar ne-am inceput ziua cu un mic dejun european de care o vreme buna probabil nu ne vom mai bucura in Asia.

China_eastern_airlines_review (1)China_eastern_airlines_review (12)

PS Pentru știri, noutăți și jurnale de călătorie legate de călătoria cu avionul vă recomand http://airlinestravel.ro/

Popular Posts:

Tudor says:

da, așa e, Airbus A330-200

Wish2Go says:

Cu ce ati zburat? Cu A 330?