If you wanna be happy for the rest of your life

ar fi bine sa poti si sa stii sa alegi micile lucruri care ne produc marile bucurii ale vietii.
m-am simtit foarte bine jucandu-ma cu copiii Madalinei,verisoara care locuieste in Dallas de cativa ani, mi-a placut sa retraiesc emotiile de cand eram mic si ma uitam la serialul Dallas, de data aceasta vizitand ferma Southfork. Am experimentat si un spectacol complet de rodeo cu tauri,cai,ponei si vitelusi.
Dallas e un oras care te face sa te simti mic si alienat chiar, distantele sunt uriase si parca toti oamenii au imbracat hainele de metal,cu 4 roti.
Austin este in schimb un oras mult mai animat, cu cladirea Capitoliului maiestuoasa,cu o viata plina de muzica autentica,live si cu multi studenti pe strazi. Am vazut si cum arata un adevarat bar Coyote Ugly, bar pe care danseaza fetele ce servesc.
M-am delectat cu un pranz grozav la Veggies Heaven (populat de lume speciala) si cu un desert original Swirl cu iaurturi inghetate de toate felurile,pe alese. M-am tolanit in parcul din jurul Capitoliului, inainte de a continua drumul spre San Antonio.
Inainte insa am nimerit iarasi o cafenea premiata, intr-un orasel cochet,cu puternic specific nemtesc. Am mancat o supa neasteptat de buna si am retrait sentimentul placut de relaxare, privind prin fereastra viata oraselului.
Am ajuns in San Antonio la faimosul River walk, traseu plin de cafenele,magazine si restaurante pe ambele mailuri ale unui rau.plin de vegetatie mediterana. Pe malul sau e Little Villita, un fel de satuc in mijlocul orasului. Tot aproape de Villita am auzit un sunet de orga, ascuns de o usa verde ce m-a dus catre un pub irlandez. Fireste ca acum beau un Guiness si ascult un irlandez ce canta la orga:)
best coffee.jpg

Popular Posts: