lansare camera de comert romano-austriaca/cum sa compromiti un eveniment

Am fost in seara aceasta la cel mai ciudat eveniment la care am participat in viata mea.
A fost lansarea oficiala a camerei de comert romano-austriece.S-a intamplat la domeniul Stirbei, o locatie deosebita de 24 de hectare. E in Buftea, ia ceva sa ajungi la ea, dar sa zicem ca merita.
Ar merita mai mult daca mare parte din timp nu ai petrece in sala de conferinte,ci ai avea timp sa explorezi domeniul.
Mi-am confirmat inca o data ca nu e bine sa iti creezi asteptari, insa sunt unele aspecte care nu pot fi neobservate.
Am intrat fara sa imi fie ceruta o carte de vizita,fara sa fiu verificat pe lista de invitati.ma rog…
intru si observ barul de bauturi.de la distanta vad niste sticle de suc deosebite si ma bucur ca nu sunt cola sau pepsi,gandindu-ma ca e ceva bautura specifica austriaca. Era de fapt ceva mai ieftin ca frutti fresh, sucul Quick.
S-a intarziat cu 45 de minute inceputul, fara a fi cineva care sa ne invite inauntru.
Startul l-a dat Diana Metiu care s-a recomandat Piarul domeniului Stirbei si care a prezentat intr-o maniera foarte seaca istoricul locului.
Au urmat 2 oameni foarte plicticosi din conducerea camerei ce au citit discursul ca in vremurile bune ale comunismului.
Am crezut ca va fi un eveniment total esuat, dar brusc s-a rupt filmul. A inceput sa vorbeasca un american, fondat si CEO al CEO Space, o organizatie foarte rafinata de spalare a creierelor.Creiere de business ce-i drept…e un fel de club cu taxe anuale cel mai probabil exorbitante unde te invata cum sa obtii MSI, adicatelea multiple sources of incomes.Mentorul principal al organizatie e un individ care a scris o carte super vanduta pentru luzari, you were born rich. Super speakerul a venit cu elicopterul acolo sa arate ce succes poti avea.
Absolut nicio legatura cu lansarea oficiala, prezentare de peste o ora.
Mi-ar fi placut sa aflu de e bine sa fiu ca firma membru al camerei, care sunt responsabilitaile si beneficiile mele ca membru.
Mi-ar fi placut sa simt specificul austriac-putea fi pus in valoare prin bauturi,mancare,brosuri despre economie,turism etc si sa aflu exemple de succes de colaborare romano-austriaca.
In rest mi-a placut sa revad multa lume cunoscuta…

Articol scris cu Wordmobi

Popular Posts: