De ce nu imi plac (unele) nunti (le)

Pentru ca nu suntem noi insine si ne impopotanam ca niste corporatisti,dar dupa ce ne vede lumea abia asteptam sa scapam de cravata, sacou si orice altceva incomod (ordinea nu conteaza)
ne place sa mergem in coloana si sa atragem atentia cat mai mult cu claxoane,papusi si flori lipite pe masini. Trebuie respectate traditii si rituri, de genul barbierirea cu toporul, imbracarea mirelui, dansul mirilor. Totul cat mai bine planificat si cat mai bine pregatit.
ma deprima sa vad cum se transforma oamenii imbatranind;da, stiu ca e inevitabil.la o nunta ai ocazia de a vedea mai multe generatii care trebuie sa danseze pe acelasi ritm.lucru frumos in teorie,dar e de o ciudatenie rara cand dansezi YMCA cu cineva din cu totul alta generatie care se scalambaie cu tinerii. Cineva care isi scoate costumatia de la naftalina, iar jumatatea cealalta de zi sta la coafor sa-si umfle parul.
E un moment dureros cand afli ca nu toata viata vei fi tanar, frumos si in forma, ci descoperi ca mai toti ne uratim, femeile isi fac fundul mare,barbatii burta si gusa.
Cu siguranta toata aceasta multime eterogena a fost frumoasa ca noi candva.
Trebuie sa dai bani
mananci ca un purcel ca doar ai platit de 10 ori valoarea a ce mananci (antreu,peste,fripturi de 2 feluri,sarmale, prajituri,tort etc)
se fura mireasa, surpriza! si se duce intr-un club unde aparent e vedeta, dar de fapt e un moment semipenibil si pentru cei de acolo si pentru grupul hotilor. Urmeaza alte lucruri spontane de genul cereri de rascumparare; x sticle de whisky si o declaratie minunata in fata audientei gata bete si gata sa aplaude performanta artistica.
Pentru ca singurele lucruri spontane sunt generate de incarcarea cu alcool, restul e programat.
Trebuie sa faci multe compromisuri si trebuie sa multumesti pe toata lumea, lume care, normal,are asteptari inalte (ca si mine,cartita de serviciu:)
In dreptul ringului de dans de cele mai multe ori stau rudele de la tara mai in varsta care se uita iscoditor si ciudat la cei care danseaza.
Privesti nunta ca pe o obligatie, in loc sa primeze bucuria de a lua parte la un eveniment foarte important din viata prietenilor tai. Da, bei ca sa uiti asta si ca sa poti sa te bucuri.
Poate fi foarte plictisitor.Multe ore mancare,bautura,dans,mancare,bautura,dans etc
transpiri mult dupa ce intri in ritmul bauturii si esti fericit ca te-ai resemnat cu donatia de bani. Zici ca ar fi bine sa te bucuri de banii pe care ii dai ca investitie.Ce, tu nu te insori si nu ai nevoie de banii prietenului?
Eleganta sta in multe alte lucruri, nu in cravate, in permanente si grosimea lumanarilor…

Articol scris cu Wordmobi

Popular Posts:

O da , perfect adevarat ce spui .

Un post bun, care poate parea exagerat pentru cei care se mint :))