păreri despre antreprenoriat

extrase dintr-un interviu pe care l-am dat pentru Daily Business (are deja spre de 3000 de vizualizări).

”Exista niște scuze pe care le-am întâlnit constant in ultima vreme: lipsa banilor, a partenerilor, criza. Sunt multe zone de nișă unde tocmai pentru ca s-au încetinit motoarele sau unele companii au dispărut complet, ar fi momentul propice sa intri, mai ales ca start-up. Pentru ca nu ai costuri, sau ai costuri foarte mici. Dar asta e o chestie pe care n-o conștientizează prea mulți si nici nu fac eforturi in acest sens"

"Costurile reale încep sa apară atunci când ai clienți si te dezvolți. Dar pana in momentul acela poți sa o faci foarte bine cu banii de buzunar, si daca faci ceva valoros, cu siguranță vei putea atrage atenția unui finanțator. Dar nu pentru o idee pe care o au si alții cu miile… tara asta e plina de idei".

”Greșelile sunt, pana una-alta, partea cea mai importanta a procesului de învățare. Făcând greșeli, ti se formează si caracterul.”

"Am stat si m-am gândit la început la faptul ca nu am experiență. Dar mi-am pus întrebarea: e altcineva mai priceput in Romania, care sa fi făcut chestia asta? Nu. Deci însemna ca eram cel mai priceput, si cel mai aproape sa încep. Daca nu exista experți într-o zonă, devii tu expert".

Integral aici

UPDATE e al doilea cel mai citit articol de pe dailybusiness.ro de săptămâna trecută

Popular Posts: