Omul ca animal social

Una din replicile mele preferate din filme e a leului din Madagascar: "Marty I love the people"

M-am intrebat de ce imi place atat de mult sa imi sarbatoresc ziua si de ce ii dau atat de multa importanta. Raspunsul mi l-am dat saptamana trecuta cand mi-am sarbatorit ziua pret de aproape 5 zile, cu 3 grupuri de prieteni diferite.
miercuri seara 18 prieteni au orchestrat extraordinar o petrecere surpriza cum am crezut ca se poate intampla doar in filme. Irina Negut a reusit sa organizeze foarte bine grupul de prieteni ce mi-a facut o bucurie mare chiar la miezul noptii. Alex Gavriliu a reusit sa ma aduca cu mult sange rece de imobiliar:) la birou,la miezul noptii. Eram cam trist si cand sa descui usa la birou s-a aprins lumina si 18 nebuni au aruncat cu confetti in mine.M-am speriat asa tare de am sarit 2 pasi in spate:) a fost foarte placuta surpriza si am continuat cu ceva bere la o terasa in apropiere de birou.

08072009(005)

Seara am iesit la Piranha, intr-un foisor amenajat foarte frumos,langa raionul de papagali. De-a lungul serii au venit mai mult prieteni dragi, a fost o seara relaxanta si un prilej bun de revedere cu cei cu care ma vad mai mult sau mai putin rar. Am primit o multime de cadouri frumoase. Am primit carti cadou cat nu am primit toata viata:) Cea mai promitatoare e "cum mi-am castigat libertatea", carte despre care o sa va mai impartasesc impresii desi simt ca la mine s-a scris deja…
Am continuat calatoria de ziua mea la C-lung,cu rulota.am luat cu mine 4 biciclete si una medicinala, cadou pentru mama. Au venit prieteni din Iasi,Cluj,Bucuresti etc am mers la manastiri,ne-am plimbat cu bicicletele,ne-am distrat,ne-am murdarit cu tort, l-am ascultat pe Lucian cantand la chitara si am invatat cum e sa mergi cu goanga pe la usile celor care au facut greseala sa mearga prea devreme la culcare.
Elementul comun la toate aceste zile au fost prietenii, normal, si cel mai mare cadou a fost ca am avut de multi in jurul meu de ziua mea.
Va multumesc atat voua cat si celorlati care m-au sunat, mi-au scris aici, mi-au dat sms-uri sau mi-au scris pe facebook.fenchiu,fenchiu,fenchiu!

 

Popular Posts: