pentru prietenii mei fumători

O ţigară ce se consumă în apropierea dumneavoastră reprezintă un adevărat pericol! De ce? 85% din fumul de ţigară este produs între inhalaţii. Mai mult, ţigara lăsată pe marginea scrumierei sau cea dintre degetele fumătorului arde la o temperatură scăzută, ceea ce face ca în aer să fie eliberate substanţe şi mai toxice decât cele inhalate sau exalate de către fumător!Libertatea de a fuma implică responsabilitatea de a nu-i pune în pericol pe cei din jur.

Mă bucur foarte tare pentru cei care s-au lăsat de fumat

Popular Posts:

Viorel says:

Cand va veti hotari sa reuntati la “placerea” de a fuma,va asteapta o echipa de sprijin aici :
http://www.stopfumatul.ro/forum/index.php

Tudor says:

supărat ești măi păianjenule. Aș fi de acord cu tine, doar că asta ar însemna să plece și mulți prieteni în această excursioară…

spiderman says:

pe tebecisti i-as trimite in cosmos sa-i asfixieze si pe aliensi………………

admin says:

Ma bucur că gândeşti aşa. De cele mai multe ori fumătorii nu sunt preocupaţi prea tare şi de soarte celor din jur, nefumători.
In fine, e dezbatere mai largă…

Dan Serbulea says:

interesante date…

poate ar trebui ca intreaga campanie anti – fumat, indiferent de nivel, sa se faca pe scheletul asta

pe mine unul, ca fumator, nu ma prea sperie mesajele astea idioate de pe pachete ( eram constient de ele si in momentul in care m-am apucat )

posibilitatea ( mare dupa cum arati si tu ) de a afecta si pe altii ma poate face insa sa ma gandesc de doua ori inainte de a aprinde tigara langa un nefumator