Științe politice :)

Nu am mai postat de mult timp despre politica, dar…
Unii dintre voi știți că sunt la Master la Științe Politice și mă preocupă politica încă de pe la 17 ani când făceam campanie pentru mama mea la Primăria Câmpulung Moldovenesc, in calitate de Președinte Tineret la PNL, aripa Cerveni (anunț în premieră)

Sunt foarte bucuros că mi-am urmat pasiunea în zona de educație, ce îmi completează studiile la Drept, experienta de 17 ani de voluntariat și de organizare de evenimente și cea de 14 ani de antreprenoriat, marketing și turism.

Luni am fost invitat la prezentarea programului Politic PNL pentru europarlamentare, aseară am fost la USR Plus, iar astăzi avem o dezbatere restrânsă, cu colegii din programul Young Leaders de la Aspen Institute, fiecare reprezentând PNL, USR Plus, PSD, Pro România și ALDE.

Concluzii:
1. La nivel de candidați principali mi se pare ca și PNL și USR Plus are candidați valoroși, consistenti, cu experiență și cu rezultate bune profesionale. Maturitate mai mare la PNL, entuziasm mai mult la USR Plus.
2. Generația 30-40 de ani din toate partidele cu care sunt acum la dezbatere îmi dau încredere într-o clasă politică sănătoasă care poate să aibă o concurență constructivă pentru binele României
3. Mergeți la vot! #gatacugluma

Popular Posts: