Sunt tânăr doamnă

se pare că încă rezist binişor la chefuri, e 6.30 şi sunt la birou după 11 ore de petreceri diferite, 4 la număr. Am fost la Mariott la premiile studentul anului, organizate foarte frumos de VIP, eveniment ce m-a făcut să regret şi mai mult anii studenţiei…In timpul cocktailului am fugit la petrecerea de sfârşit de an a JCI, unde m-am revăzut cu oameni tot mai dragi mie. De acolo am fost într-un club numai bun pentru petreceri studenţeşti-Revenge, iar pe la 3.30 am ajuns din întâmplare la petrecerea de sfârşit de an a celor de la Grey. A fost în Planters.

Pe lângă dialogul pe messenger cu un prieten mai vechi, rătăcit şi el cu munca la 6 dimineaţa pe la birou, am revăzut cu mare bucurie secvenţe din sfertul de finală câştigat de România la campionatul mondial de handbal.

Inchei cu un fragment dintr-un articol care mi-a plăcut din ediţia de azi a Evenimentului Zilei:

Ne inscriem in tendintele statelor dezvoltate si, dupa cum analizeaza specialistii, mai avem cel putin 5 sau chiar 10 ani sa tot cumparam fara sa ne gandim la campanii anticonsumerism. Din aceasta cauza, campaniile de marketing isi ating scopul destul de repede si se extind pe tot parcursul anului.

Trecem galopant de la Sarbatorile de Iarna la luna dragostei – februarie – unde l-am imprumutat pe Sfantul Valentin si am scos de la naftalina Dragobetele pentru a avea inca un motiv sa chefuim. Urmeaza luna femeilor, pentru ca 1 si 8 Martie sunt exploatate la maximum, pana cand ne trezim ca vine iepurasul cu reduceri de Paste. Vine apoi in viteza 1 Mai muncitoresc si, nici nu ne desfacem bine bagajele, ca suntem prinsi in mirajul vacantei de vara, al concediului. Inceputul scolii, culegerea recoltei, facerea vinului se termina tocmai cand ne acapareaza Mos Craciun.

Popular Posts: