Jurnal de slăbit și viață sănătoasă, Revvolution

În luna octombrie am făcut un pas important spre o viață mai sănătoasă și am început programul Revvolution, cel mai complex și mai eficient program de slăbire și remodelare corporală.
Combină componentele de nutriție (evaluare inițială și evaluare finală, plan alimentar personalizat în funcție de obiectiv), antrenament (ore de antrenament, sesiuni de recuperări, seminar de biomecanică), motivație și educație (seminar de nutriție, consultanță nutriție) pentru atingerea obiectivelor de fitness și wellness ale fiecărui participant.

Mai jos puteți urmări jurnalele video și experiența mea personală de transformare:)

Programul Revvolution este structurat pe Ediții, iar o ediție durează 4 săptămâni. Vă puteți înscrie aici: https://www.revvolution.ro/#vreausamainscriu

Jurnal de slăbire, episodul I
Am început programul Revvolution – Powered by Valentin Vasile. Ma gândesc ca dacă mă expun îmi va fi mai rușine sa renunț pe parcurs 🙂
Sper și să inspir și pe cei care își doresc o forma fizică mai bună și sa aleagă un mod de viață mai sănătoasă.
După evaluarea inițială, am primit un meniu de nutriție personalizat.
Au dispărut plăcerile vieții, dulciurile 🙂
Deși e restrictiv, e suficient de divers și interesant meniul încât să nu simt că voi avea o alimentație anostă.
Am început și exercițiile fizice.
Let’s go

Jurnal de slăbire, episodul 2,dupa o săptămână
Am făcut și cel de-al doilea antrenament Revvolution – Powered by Valentin Vasile, de data asta mult mai intens.
Dacă luni aveam 104,sambata dimineața aveam 100.4
Mă împac bine cu ce mănânc. E divers meniul și e mai mult un stil de viață sănătos, decât o dietă. Nu am putut însă sâmbătă să mă abțin de la o invitație la sushi all you can eat, plus câteva excepții de la ce ar trebui sa mănânc și am cam regresat. M-a demoralizat puțin.
O nouă săptămână, o nouă luptă cu mine

Jurnal 3 de slăbit Revvolution – Powered by Valentin Vasile
Mulțumesc mult pentru încurajările primite!

După 2 săptămâni și jumătate am coborât de la 104 de kg la 98.4. Sunt extrem de bucuros!
Mai ales că am in aceasta perioadă un stil de viață extrem de divers(haotic), să numesc așa.

Pe lângă nenumărate provocări la hostelurile Pura Vida Romania, pus umărul la Elevate, organizarea evenimentelor la Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, proiectele Experience Bucharest și Experience Romania caut să ajung zilnic și la masterul de Științe Politice de la SNSPA, iar de acolo să fug la antrenamentele de la ora 21. A fost o perioadă foarte grea și e mult stres când nu reușești să faci tot ce îți propui.

Cred ca dacă eu pot să mă țin de acest program și măcar de principiile din planul alimentar cred că oricine vrea cu adevărat poate.

Acum, îmi doresc să pot să mențin acest program 3 luni de zile.
Încă nu îndrăznesc să îl văd ca un stil de viață pe termen lung ( borcanele de la mama cu dulceață de cireșe negre îmi tot fac cu ochiul din frigider), dar cine știe 🙂

Jurnalul numărul 4 de slăbit și viață sănătoasă, Revvolution – Powered by Valentin Vasile.
Azi am sărbătorit o lună a unui stil de viață mai sănătoasă.

Am pornit de la 104 kg. Ca să fiu sigur că azi cântarul va arăta sub 98 de kg ieri am fost la o sesiune de yoga în balon încălzit la 37 de grade (Hotpod Yoga Bucharest)
A fost crunt de greu, dar la final m-am simțit fantastic, și, din entuziasm, am făcut o programare la Squash (sportul acela de lovești cu mingea în perete :))

După alte zece minute merse pe jos deja eram la nivel de avarie cu energia fizică. Am dormit o oră și am reușit să ajung și la squash. A fost prima oară când am făcut asta și mi-a plăcut la nebunie. Mersi Silviu pentru partidă!

Luni dimineață cântarul arată 97.9 kg, cu 6 kg mai puțin ca acum o lună.

Astăzi credeam că nu voi putea ajunge la antrenament, dar corpul continuă să mă uimească. Simt că începe să facă cu ușurință anumite eforturi, sentimentul e grozav.

Astăzi m-a făcut să reflectez la toți cei care fac eforturi să ducă o viață mai sănătoasă, într-o viață din ce în ce mai dezordonată 🙂

Mulțumesc și lui Zazou Maxim, m-a așteptat în mașină și la cursuri și la sală 🙂

Jurnal numărul 5 live de la Revvolution – Powered by Valentin Vasile
Mi-am uitat hainele de schimb și am făcut antrenamentul în blugi 🙂

Revvolution, jurnal de slăbit și viață sănătoasă 6
După doar o lună a programului Revvolution – Powered by Valentin Vasile chiar s-a petrecut o revoluție în organismul meu, în forma mea fizică și în starea de sănătate.
Am fost la evaluarea lunară cu Zazou Maxim și am fost extrem de plăcut suprins că am dat 5.3 de kg de grăsime jos. That’s wow. Stau și ma gândesc câte zeci de kg de dulciuri și produse patiserie au fost eliminate din mine 🙂

Revvolution, jurnal de slăbit și viață sănătoasă 7

DESPRE CUM AM SLĂBIT 8 KG ÎN 7 SĂPTĂMÂNI
În toată viața mea nu am reușit să mă țin constant de o activitate fizică mai serioasă.
Dintr-o dată mă apuca cheful de alergat. Mergeam în parcul Izvor, alergam 3-4 km. Câteodată reușeam câte 6-7 km, cu un ocol prin frumosul cartier Cotroceni. Experiențele acestea erau însă sporadice…

Vârful “carierei” de alergător a fost când m-am înscris la crosul de 10.5 km de la Băneasa.
Nu aveam antrenamente deloc în picioare. Cu două seri înainte eram la o degustare de vinuri și, totuși, cu multa voință am reușit să ajung la start 🙂
Mi-am propus apoi să alerg lejer prima jumătate, să-mi testez corpul și mintea. În a doua parte am reușit sa depășesc câteva zeci de alergători și sa termin în sprint concursul, într-o ora și vreo 10 minute.
Din păcate nici asta nu m-a făcut să am o disciplină sportivă și alimentară decente.

Am alergat rar. Deși nu am fost niciodată sedentar (prefer oricând sa merg pe jos sau cu bicicleta distante mari) nu mai îmi amintesc de când am pierdut mai mult de 1 kg…
Dimpotrivă, în ultimul an am tot pus kg după kg.

De 6 săptămâni sunt în programul Revvolution – Powered by Valentin Vasile
Merg de 2 ori pe săptămână la antrenament și mănânc mult mai echilibrat.
Pe scurt, am micșorat porțiile și aproape am eliminat carbohidrații/produse de patiserie, dulciurile și alcoolul.

Am cedat de 3 ori tentației dulciurilor, o dată cu lava cake, o data cu o mica înghețată Ben and Jerry’s și o dată cu eclerele copilăriei, făcute de mama.
Am reușit să nu alunec totuși în depresie și renunțare. Imediat după excese de acestea se vedea o stagnare sau chiar o înrăutățire la cântar. În compensare am adăugat alte câteva exerciții fizice.

După 7 săptămâni am coborât la 95.8 kg, pornind de la 104 kg.
Cel mai important e că am pierdut mult din grăsimea corporală și că mă simt mult mai bine.
Dorm mai bine și rezist mult mai ușor la provocările fizice.
Cred că atunci când te simți mai bine cu corpul tău ai și un echilibru mental mai bun.

Disciplina a fost pentru mine tot timpul străină, dar iată, pentru prima oară, am pus forma mea fizică și mentală pe primul loc.

Aceasta decizie m-a ajutat să tratez cu maximă seriozitate programul Revvolution și să particip săptămână de săptămâna la acesta; mă gândesc zilnic să mănânc ceva sănătos pentru organismul meu.

Atât de mult am ținut la acest program încât singura ieșire din spital, după ce Anda a născut două fetițe ce mi-au cucerit inima definitiv, a fost la antrenament.
După ce am venit cu fetele acasă, nu am mai vrut să fac absolut nimic altceva decât să petrec timp cu ele și sa am grijă de ele.
Până acum singurele ieșiri, scurte, au legătură doar cu Revvolution.

Imi mulțumesc mie că am reușit până aici, știu ca mai am drum lung,dar e o călătorie frumoasă.
Mulțumesc antrenorilor Revvolution care sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze și au grijă să facem corect exercițiile.

Iar vouă, vă doresc să acordați atenția cuvenită corpului și minții voastre!

Popular Posts: